Queixa Sindic de Greuges subvencions denegades autonoms 2010 (Manel Ortiz)

Molt bona tarda.

Em dirigeixo a vosté ja que soc un Autonom que es va establir com a tal al setembre de l’any passat.

Com a menor de 30 anys que soc, vaig assabentar-me mitjançant l’oficina de treball, que la Generalitat disposava d’unes subvencions per a persones desocupades que vulguin constituir-se com a treballador autonom.

Com era el meu cas, vaig mirar de solicitar-la ja que complia tots els requisits per rebre-la.

Despres de fer un curset, un estudi de mercat, un pla d’empresa y d’aconseguir el segell conforme la meva empresa era viable y podia demanar la subvencio, vaig portar tots els papers de nou a l’oficina de treball de blanes.

Be, aixo era setembre de l’any passat (que es quan em vaig establir com a autonom), i tota aquesta paperassa vaig haber de fer-la depresa i correns perque nomes disposava de 2 mesos despres de fer-me autonom per poder solicitar la subvencio.

EN CAP MOMENT NINGU NO EM VA DIR QUE JA ESTAVEN EXAURIDES DESDE SETEMBRE (Com ens hem assaventat ara, deixant-nos a 4000 autonoms penjats i ben enganyats).

Be, em van dir, que trigaria un parell de mesos en rebre la contestacio i que si era positiva, que despres podria trigar uns 6 mesos en cobrar-la. Cosa que no representava cap problema ja que pressa no tenia, ni tinc.

Doncs quina es la meva sorpresa al rebre la carta divendres passat dia 18/03/2011 amb la seguent contestacio.

DENEGADA.

Pero no per no complir els requissits, sino perque no els queden fons per pagar.

Doncs be, si nomes fos aixo aqui s’acabaria l’historia.

Pero segueix, ja que el que m’emprenya de veritat, es que m’hagin fet perdre el temps amb cursets i histories si al setembre ja sabien que no quedaven fons!

Perque com jo, hi han 4000 autonoms que es troben tambe en aquesta situacio!!!

A mes, a la carta que m’envien (i que els adjunto) al punt quart tenen la barra de dir que amb la partida presupostaria de 2010 es satisfaran les subvencions que quedin pendents desde 2009?

Aixo perque no es aixi aquest any i ens paguen amb part de la partida presupostaria de 2011!?!?!?

I per el que he vist a la pagina Web de la CTAC

http://www.ugt-cat.net/subdominis/ctac/index.php?option=com_content&task=view&id=283&Itemid=1

Tenen la barra de dir que ha estat una decissio dificil pero que: “es l’única opció per poder seguir donant suport a les persones treballadores autònomes que reuneixin els requisits establerts per la normativa durant l’any 2011”

O sigui…. que als d’abans si!

Als de despres tambe… pero a nosaltres… a nosaltres ni les gracies!!!

Doncs be, trobo que no es just.

Jo i altres autonoms amb els que he contactat i amb els que mirarem de fer pinya per tenir mes força per a reclamar, ens sentim enganyats i bandejats per el govern. No se si aquesta mesura es deguda al cambi de govern o a que es deguda, pero trobo que: Primerament, si s’habien acabat les subvencions, haurien d’haber deixat de tramitar-les. I segon, que si l’any passat es va destinar part de la partida presupostaria per a satisfer les de l’any anterior 2009, aquest any hauria de ser igual.

Sembla que els estigui escridassant a vostes i no es el cas, nomes volia posar-los en situacio del que es el que passa i el que son els meus pensaments.

Agrairia algun tipus d’ajuda o aclariment de com hauria d’actuar per reclamar ja que trobo que aixo no pot quedar aixi. Si mes no, que l’opinio publica se n’assabenti de com ens han enganyat.

Se que puc posar un un recurs d’alçada al director general d’economia social i cooperativa i treball autonom. I aixi ho vull fer, pero no se com fer-ho ni quina es la manera de presentar-ho, aixi que els agrairia que em donessin un cop de ma.

Actualment, la carta original la tenen a la meva gestoria per mirar d’ajudar-me amb el recurs d’alçada que els he comentat, pero com no se si sabran resoldre-ho, tambe els demano ajuda a vostes.

Us adjunto unes copies perque pogueu fer-li un cop d’ull.

Agrairia una resposta.

Gracies per el seu temps.

Manel Ortiz Barnes.

Anuncios
  1. Deja un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: