Carta oposició

Benvolguts Senyors de l’oposició:

Som un grup de nous emprenedors que ens hem trobat amb un greu problema amb l’actual govern de la Generalitat de Catalunya i ens agradaria poder-los-hi exposar per trobar-hi remei o si més no, perquè es deixi de fer publicitat enganyosa en els mitjans de comunicació per part de CIU.

La Generalitat de Catalunya ofereix una subvenció denominada ajuda per l’ocupació autònoma i una altra anomenada ajuda per la financiació de l’ocupació autònoma, que es dóna als autònoms que porten menys d’un mes inscrits en una oficina de la OTG i engeguen un negoci. Aquesta ajuda s’ha anat donant fins a finals de març de 2010, quan es diu que es va acabar el pressupost. En anteriors exercicis, les subvencions pendents de cobrament es satisfeien amb el pressupost de l’any següent i així successivament.

La sorpresa de 5.000 nous emprenedors ha estat la recepció de cartes certificades on es comunicava que per falta de pressupost no s’abonaran aquests diners tot i complint tots els requisits sol•licitats. La magnitud del cas s’agreuja quan aquestes subvencions es publiciten en diferents mitjans de comunicació i ens varies aparicions d’algun membre de Ciu a la televisió pública catalana. Especialment són nombrades pel Sr. Artur Mas ja que en el seu programa electoral prometia ajudes a nous emprenedors que impulsessin a que Catalunya sortís de la crisi mitjançant la creació d’ocupació.

Com entendran les conseqüències, per aquests 5.000 nous emprenedors, han estat desastroses: no podem crear més ocupació en els nostres negocis, no podem fer reformes que preteníem fer, o ens veiem obligats a fer-nos càrrec de uns interessos de crèdits que s’havia de fer càrrec la Generalitat i una llarga llista de perjudicis.

No entenem com s’han fet les coses i creiem que el més adient, si s’ha acabat el pressupost, és no renovar l’atorgació de noves subvencions i fer servir el pressupost aprovat pel 2011 per liquidar les que han quedat pendents de pagament, però sabem que retallar subvencions no és una bona publicitat pel partit que governa i els hi ha semblat més fàcil fer callar a 5.000 sol•licitants, que no volem deixar de lluitar per un deure que vàrem adquirir en el moment que se’ns va comunicar que tota la documentació presentada era correcta, varem dedicar moltes hores en fer plans d’empresa i recopilar tots els papers. Curiosament si que hi ha pressupost perquè els organismes encarregats de l’assessorament per fer el pla d’empresa i ajudar a preparar la documentació segueixin existint o perquè ens estiguin enviant setmanalment propostes per a cursos subvencionats pel Departament de treball. Per això no s’ha acabat el pressupost?

Senyors, no sabem si el tema serà del seu interès però no ens vegin només com a 5.000 afectats ja que als que demanin la subvenció al 2011 els hi passarà al mateix i així consecutivament i no creiem que com a bona oposició puguin permetre que s’enganyi a la gent oferint subvencions “fantasmes”.

Esperem que es posin en contacte amb nosaltres el més aviat possible o bé que facin la difusió que creguin necessària d’aquest vergonyós cas.

Autònoms Emprenedors sense ajuda 2010 (Grup de Facebook)

Anuncios
  1. Deja un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: